Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Ήρθε η ώρα των πολιτών να αναλάβουν τα ινία αυτής της υπέροχης χώρας που εδώ και δεκαετίες με δική μας υπαιτιότητα αφέθηκε στα νύχια σαρκοβόρων αρπακτικών του δημόσιου πλούτου που παρίσταναν τους ξερόλες πολιτικούς κάθε χρώματος και απόχρωσης.
Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε επιτέλους με τα κοινά όλοι οι πολίτες με ικανότητες ο καθένας από τον τομέα του, χωρίς να απαξιώνουμε πλέον την άσκηση της πολιτικής. Αυτή η αντίληψη μας οδήγησε σε αυτόν το γκρεμό, την οικονομική χρεοκοπία και την υποθήκευση του μέλλοντος μας. Όχι, η πολιτική πλέον δεν θα πρέπει να είναι έργο ανίκανων και ανεπάγγελτων μετριοτήτων που βλέπουν μόνο χρήμα και ρεμούλα και θεωρούν ότι η άσκηση της πολιτικής είναι κληρονομικό τους δικαίωμα.
Ήρθε η ώρα να τους φτύσουμε όλους και να σχηματίσουμε νέα πολιτικά σχήματα, σίγουρα θα προκύψουν νέα πολιτικά σχήματα. Όλοι αυτοί που μας οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή είναι άπατρις, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια για το εξωτερικό όπου ήδη έχουν βγάλει τα κλεμμένα για να ζήσουν αυτοί και τα παιδιά τους. Εμείς θα μείνουμε εδώ πίσω στην έρμη Ελλαδίτσα μας και θα παλέψουμε για την επιβίωση μας. Ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας

1 σχόλια:

Μάκης Μίχος είπε...

Όλους αυτούς που έφαγαν δεν πρέπει να τους αφήσουμε να φύγουν.
Πρέπει να μείνουν εδώ και να «πληρώσουν»...
Αλλιώς, θα επαναληφθεί η ιστορία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ KAI ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ. All rights reserved.
Blogger Template by